ANTENATAL SCAN

klink munr logo on a black background

Hi mommies!


Mungkin anda terjumpa page ni kerana anda sedang mengandung, kan? Tahniahhh!


Atau anda mungkin jumpa page ni kerana anda sedang merancang untuk mengandung.

Alhamdulillah. Kami anggap mungkin ini jodoh anda untuk merasai journey kehamilan anda dengan sokongan daripada klinik kami.

a customer review for nurul nadiyah

Dah jadi lumrah sekarang ni, bila mengandung je mesti nak scan dan tengok kandungan kan? Tambah pula kalau kandungan pertama. Dia punya excited tu huishh. Macam- macam perasaan ada sebab nak mulakan journey sebagai ibu kan..

Tapi cabarannya, nak dapat pakej scan dan khidmat antenatal yang berbaloi dan puas hati. Maka bermulalah episod pencarian maklumat secara online atau pun tanya kenalan yang dah merasai servis dari klinik atau pusat kesihatan.


Dan mungkin juga itu sebabnya anda terjumpa klinik kami 😊

Scan bayi adalah prosedur yang menggunakan gelombang bunyi (ultrasound) untuk menghasilkan imej bayi dalam kandungan ibu. Ia adalah satu kaedah yang selamat dan mudah untuk memeriksa keadaan bayi dan memantau pertumbuhan bayi sepanjang kehamilan.


Kami menyediakan perkhidmatan scan bayi dengan peralatan yang terkini dan terbaik untuk memastikan hasil yang tepat dan berkualiti.


Scan bayi juga boleh membantu doktor dan ibu untuk mengesan sebarang ketidaknormalan pada bayi dan mengambil tindakan yang sewajarnya.


a customer review for mira kamaru
a customer review for hafez slamt
campjobbooster email customer services tip
a flyer showing different types of equipment in a medical office
a person holding up a sign for kukin munir
two women wearing hijabs with the words doctor wanita
introducing our resident doctor
introducing our new resident doctor
new opening hours for hunir in kuala lumpur, malaysia
kam di sin at sendayan merchant square